A Stilfa-Mi Kft. pályázat

Sajtóközlemény


A Stilfa-Mi Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztést
valósít meg a piaci folyamatokra reagálva

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által a STILFA-MI Korlátolt Felelősségű Társaság, mint Kedvezményezett a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00968 azonosító számú, „A Stilfa-Mi Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése” című pályázatát támogatásra alkalmasnak minősítette.

 


A projektaz Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg 124,95 millió Ft európai uniós feltételesen vissza nem terítendő támogatás segítségével. A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.12.31.

A Stilfa-MI Kft. 2009-ben került megalapításra azzal a céllal, hogy ügyfeleiket fa és bútoripari fejlesztése kapcsán a lehető legmagasabb szinten tudja kiszolgálni sokszor nem iparosított, hanem tradícionális technológiák használata mellett. A tevékenység jellegéből adódóan az adott tevékenység komoly épület infrastrukturális kapacitásokat igényel, hiszen a munkavégzés nagy része fix helyhez kötötten, üzemcsarnokban történik, melynek végzéséhez komoly kapacitású eszközök szükségesek, modern energiatakarékos üzemi kapacitások mellett. A vállalkozás jelentős mértékű kapacitásbővítést szeretne megvalósítani egy elavult csarnoképület korszerűsítésével, legmodernebb, nagy pontosságú maró, gyalugépek,  megmunkálóközpont és nagyteljesítményű elszívórendszer telepítésével. A vállalkozás megújult és megújított telephelyi épülete Kecel, Malom utca 2/1
megvalósítási helyszínen található.

A projektről bővebb információt a www.stilfa.hu oldalon olvashatnak.


További információ kérhető:
Téglás Zoltán
+36204742130
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.