A Stilfa-MI Kft.-ről...

Társaságunk 1995. januárjában alakult 100%-os magyar tulajdonban. Székhelyünk és üzemünk a Bács-Kiskun megyei Kecel városában működik, mérnöki irodánk Budapesten található.

 

Az üzemünk története több évtizedes múltra nyúlik vissza, faipari termelés az 1960-as évek óta folyamatos. Dolgozóink szakmai felkészültsége és elhívatottsága ezen tradicionális múltra épül, számos esetben apáról- fiúra öröklődik. Ezt a hagyományos, igényes kézműves gyártási tradíciót sikerült ötvöznünk a legmodernebb technikai háttérrel.

Az intarziakészítést és faragást, mint a kiváló kézügyességet igénylő feladatokat, magas szinten valósítjuk meg. A minőségi gyártás záloga dolgozóink örökölt szaktudása mellett a különleges pontossággal dolgozó CNC vezérlésű gépekkel történő gyártás.

Tevékenységünk erre a háttérre épülve rendkívül széleskörű, lefedi a faipar számos területét, a külső és belső nyílászáró gyártástól, a teljes körű belsőépítészeti kivitelezésien át a restaurálási munkákig bezárólag. Speciális termékeink a műemléki nyílászárók, tűzgátló ajtók (T30, T60) és a színházi, konferenciatermi zsöllyeszékek.

Első és legfontosabb szempontunk, hogy vevőink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, termékeinkkel és nem utolsósorban árainkkal.

 

Munkáinkkal és termékeinkkel számos elismerést szereztünk.

Köszönjük!

Reméljük új honlapunk elnyerte tetszését! Ha bármilyen kérdése merülne fel, kérjük jelezze azt kollégáink felé akik lehetőség szerint mihamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot! Vagy küldjön közvetlen e-mailt kollégánknak Budapesten és/vagy Kecelen!